Mustafa Karacığan Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak.

Misyon: Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: OKULUMUZ İKİ DÖNEMLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM FALİYETİ SUNMAKTADIR. 7.30-12-30 VE 12.30-17.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://770846.meb.k12.tr

Adres - BEDİR MAH. GÖKAL SK. MUSTAFA KARACİĞAN İÖO. BLOK NO 15 İÇ KAPI NO 1 SELÇUKLU / KONYA

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

Yerleşim Yeri - SELÇUKLU - KONYA